• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День цивільного захисту у Кам’янському НВК

День цивільного захисту у Кам’янському НВК

2015-05-06

Кам’янський НВК

Під девізом «Запобігти, врятувати, допомогти та з метою вироблення в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, популяризації основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді, підвищення рівня практичної підготовки учнів та вчителів до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій 6 травня у Кам’янському НВК було проведено День цивільного захисту, серед основних завдань якого було створення позитивної мотивації у школярів до вивчення правил безпечної поведінки в різних надзвичайних ситуація.

Захід розпочався зі швидкої та правильної евакуації класів із приміщення школи за одним із сигналів надзвичайних ситуацій. Директор НВК Музика О. В. оголосила наказ «Про підготовку і проведення Дня цивільного захисту в школі». Відповідно до плану проведення учні перевіряли свої знання, вміння та навички дій надзвичайних ситуаціях, на першої медичної допомоги, знання лікарських рослин, евакуації пораненого з місця небезпеки.

Незабутні враження в учнів школи залишила імітація пожежі та можливість її загасити вогнегасником, а також похід до бомбосховища, яке знаходиться під приміщенням сільської ради.

Результатом проведення Дня цивільного захисту є те, що учні на практиці вчились надавати допомогу потерпілим, відповідати за безпеку життя, гуманно ставитися до людини, яка потрапила в біду, зрозуміти небезпеку при виникненні будь якої навіть незвичної надзвичайної ситуації. Зрозуміли, що основним стимулом запобігання надзвичайним ситуаціям – це є дисциплінованість, згуртованість, обізнаність та людяність.

Кам’янський НВК

Кам’янський НВК

Кам’янський НВККам’янський НВК

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi