• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • СКЛАД РАДИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ 2018 – 2019 н.р.

СКЛАД РАДИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ 2018 – 2019 н.р.

2018-09-11

Школа – це співучий вулик дитячих мрій і захоплень! Вона живе своїм особливим життям. Це не просто приміщення, де навчаються діти, це – дитяча Дзвінка Країна. Вона притягує до себе, приваблює нестримною радістю, веселим сміхом, дитячою безпосередністю, чистотою ніжної дитячої душі. Тут ростуть і навчаються школярі.Тут формується їх характер і поведінка, словом, відбувається становлення людини, яка виходить із цих стін і йде в самостійне життя.
Соціально активна та духовно багата творча особистість учня формується у процесі безпосередньої участі в навчально-виховному процесі. Процес учнівського самоуправління дає можливість удосконалювати систему виховної роботи та створювати належні умови для виявлення, підтримки та розвитку здібностей та обдарувань школярів, задоволення їх інтересів, духовних запитів, потреб у професійному визначенні, вихованні інтелектуальної еліти нації.
Учнівське самоврядування в нашій школі існує багато років. Воно здійснюється через роботу Учнівського парламенту, на чолі якого стоїть президент
.

Основною метою учнівського самоврядування школи є виховання творчої, соціально активної особистості, здатної до саморозвитку й самореалізації. Основними функціями Учнівського парламенту є:
організаторська – самостійно керує своєю суспільно-корисною діяльністю;виховна – стає носієм моральних переконань;
стимулююча – сприяє формуванню морально-ціннісних стимулів усіх шкільних справ.

Члени учнівського парламенту у своїй роботі намагаються дотримуватися основних заповідей в діяльності учнівського парламенту.

СКЛАД РАДИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

2018 – 2019 н.р.

Президент – Семеняка Марина

Радник Президента – Мініч Марія Мініч Валентина

Міністр освіти і порядку –Мініч Олеся

Міністр культури і відпочинку – Новак Ганна

Міністр санітарії і гігієни – Колодич Марія

Міністр преси і соціального захисту – Коханевич Марія

Міністр спорту і туризму - Денисовець Павло

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi