День української армії

2017-10-13

На свято Покрови Пречистої Богородиці наша країна відзначатиме День українського козацтва, а від 14 жовтня 2014 року, згідно указу президента України, це День української армії.

Адже не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Важко переоцінити і те, що зараз відбувається на Україні, а саме подвиги наших українських солдат, воїнів, чоловіків, які на даний момент захищають суверенність та незалежність Батьківщини. Саме тому це свято таке важливе та актуальне сьогодні.

13 жовтня у школі було проведено ряд заходів з патріотичного виховання. Педагог-організатор Шевчук В.С. провела урочисту лінійку «Посвята у казачата» для учнів 1 - 4 класів.

Вчителі фізкультури Буза П.М. та педагог – організатор Кравчук Л.В. провели для учнів 5-7 козацькі ігри «Між нами, козаками!», що включали в себе крос, перетягування канату та кидання гир на відстань.

А головним сюрпризом цього насиченого дня, став конкурс «Лицар Камянський НВК – 2017» для учнів 9 – 11 класів. Організатором якого стали педагог – організатор Помин Н.В. та заступник директора з виховної роботи Бекер І.В. Учасники змагалися, показували свої спортивні, кулінарнї та танцювальні здібності. На святковий вечір завітали і особливі гості, це режисери проекту Enter UA - Сашко Брама та Андрій Бучко.

/Files/images/P71013-192648.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi